ESTRENA INTERNACIONAL SAX&TANGO

…“Desde una estrella al titilar, me hará señales de acudir, por una luz de eternidad, cuando me llame, voy a ir”…
Una història d’amor i nostàlgia, pot ser una declaració d’intencions, però sobretot, el principi de eixe “Adiós Nonino” que quan sona fa parar el mon.
Casualitat o no, quatre músics valencians, Púrpura Pansa, enamorats d’un folklore allunyat a mils de quilòmetres, què és a la vegada sentit i interpretat com a pròpi, i un camí que es creua amb història viva del Tango, Daniel Binelli.
Parlar de Daniel Binelli, és parlar d’un dels mestres més prolífics del bandoneó com mai ha existit, compositor i arreglista, company de batalla del propi Àstor Piazzolla, i que junt a la meravellosa pianista d’Uruguai Polly Ferman, experta intèrpret de la música de les Amèriques, porten aquest gènere a cada racó del món, amb eixa passió pròpia que fa única a aquesta música.
Units Púrpura Pansa, Daniel Binelli i Polly Ferman naix Sax&Tango, una fussió atípica d’instruments, què flueix com si es conegueren de tota la vida, un concert on es mantenen les arrels i el respecte d’aquest meravellós gènere, en el què Tangos, Milongues i Balades ens arrimaran a viure aquesta música passional de la manera més autèntica i profunda.
El pròxim diumenge 14 d’Abril de 2019 en La Llar del Músic a Foios, serà l’ ESTRENA INTERNACIONAL de l’espectacle Sax&Tango junt amb Daniel Binelli (Bandoneó) i Polly Ferman (Piano). Si vols tindre la teua entrada de manera anticipada, ompli el següent formulari i envia’l. No oblides adjuntar el justificant de pagament.
Per a poder fer la reserva d’entrades, fes primer el pagament (10€ per entrada) al següent número de compte:
ES43 0182 0546 3602 0158 6203 
Concepte:  Sax&Tango + nom i cognoms. (Exemple: Sax&Tango Maria Pérez)

    Nombre Completo (requerido)

    DNI (requerido)

    Correo electrónico (requerido)

    After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...